Tillbaka till verkligheten…

Ta mej sjutton om det inte dök upp en försäljare på strandpromenaden i kvällningen den sista kvällen  och erbjöd mig en kanonaffär. En splitt ny Rolex som nästan var billigare än att byta batteri i min gamla klocka (som ju hade stannat – och tagit ut semester för egen del). Ett klippa som nästan är för bra för att vara sant! En Rolex! Man undrar ju vad haken är. Förresten, jag hade ingen aning om att Rolex tillverkas i Grekland… Klockförsäljaren sa nåt om det…

Luftutsläppen på flygplan, det där lilla runda hålet i takpanelen ovanför varje flygstol, varför är det så svårt att konstruera ett som är lätt att ställa in? De är stört omöjliga att ställa in utan att man måste vicka på dem fram och tillbaka åtskilliga gånger. De är alldeles för tröga för att kunna ställas in på ett snabbt, enkelt eller användarvänligt sätt. Och så har det varit dom sista 35 åren. Man får bara hoppas att flygplanskonstruktörerna inte behöver 35 år till innan det blir bättre! Ett tips vore att snegla på luftutsläpp i bilar. Där har konstruktörerna lyckats…

En resa är förstås inte komplett utan ett resväskhaveri. På något sätt hade den stora nyinköpta goa duschkrämen fullständigt exploderat inne i resväskan. Man kan undra hur bagagehanteringen bär sig åt när allting annat var intakt som låg i samma kasse. Allting i resväskan luktade visserligen gott, men var en smula kladdigt… suck. Välkommen tillbaka i verkligheten.

Comments are closed.