Sommar-nyhetsbrev

FESTSPEL PÃ… DUNKERS
Inför Ladoniens 10 årsjubileum kommer Ladonien att genomföra en kväll hos Claes & Björn på Dunkers Kulturhus (se vidare www.dunkermatsalar.com). Då kommer ”Ladonishe Festspiel” att gå av stapeln. Flaggor, konst, livemusik, performance, grön öl, gröna drinkar och lite till att stå på programmet. Exakt datum kvarstår att spika, men det blir mest troligast under juli månad.

LADONIA 10 Ã…RSJUBILEUM
Jubileet kommar att firas i Ladonien den 29 juli med pompa och ståt. Ministeriet håller på att producera och förbereda inför Ladoniens 10-årsjubileum. Det blir ett heldagsprogram med högtidstal, prominenta medborgare, koloniflagga, gratis utomhuskonsert med mera.

NEUROARTPROJEKT
Samarbetet mellan Neurobash och Ministry of Art (=NeuroArt) har redan lett fram till flera projekt. Ett aktuellt projekt är instrumentalmusik för Ladonien (Ladonian Incidents) som bland annat kommer att framföras i samband med Ladonias 10-årsjubileum och specialprogrammet för jubileumsdagen. Soundtracket kommer att ges ut på Neurobash’s Skivbolag (Electric Fantastic Sound). En speciell hemsida för NeuroArt är under planering.

YAHOO-gruppen
Under tiden utställningsgallerierna byggs upp uppdateras den tillfälliga ministry-sajten på http://groups.yahoo.com/group/ministryofartandjump/ Kolla in länken om du inte redan gjort det, alla som ansöker om tillträde släpps in. Ett aktuellt ämne (senaste projektet) är förstås Fotbolls VM som plågar oss alla. Inriktningen är problemet med kopplingen mellan prostitution och fotboll. Leta fram fotoalbumet ”Fussball & Trafficing”. Detta projekt ledde dessutom till att hela ministeriet hamnade i den barnförbjudna kategorin (”Adult”).

Comments are closed.