Archive for August, 2013

Port anyone?

Saturday, August 10th, 2013

Been playing with chainsaw in the rain today. Chopping up a ton of wood, throwing it around, loading it, bringing it home and finally unloading it. Feels like a sip of port is called for.

The reality…

Friday, August 9th, 2013

“The Reality is a museum without walls.”

Dividing people is absurd.

Tuesday, August 6th, 2013

“It is absurd to divide people into good and bad. People are either charming or tedious.”
[Oscar Wilde]

Plågsam läsning

Sunday, August 4th, 2013

För ett tag sen var det två år sedan det värsta terroristdådet någonsin i Norden. Och vi kallar det inte ens terrorism. Det är omöjligt att greppa eller förstå hur en vettvilling i grannlandet Norge kunde åstadkomma så mycket vansinne på så kort tid. Förhoppningsvis sansar sig andra galenpannor innan de korsar gränsen på det viset… Plågsam läsning finns för den som orkar ta sig igenom det.

Ålder…

Friday, August 2nd, 2013

Ålder är en kontinuerlig variabel som också är en social konstruktion – att tro något annat är bara förlegad biologism.

Världskass…

Thursday, August 1st, 2013

Ibland blir man bara så beklämd så hälften hade räckt… Som när man inser att politiker inte bryr sig eller inte klarar av sitt jobb (25% arbetslöshet bland ungdomar samt en sjukvård som börjar likna Afrika…). Här är en som vet vad han talar om när det gäller svensk sjukvård. Frågan är ju hur lång tid det kommer att dröja innan vi har en godtagbar nivå på sjukvården igen… När man ser sina närmaste ha enorma problem tappar man nästan hoppet om svensk sjukvård… :/