Conference on Design, Form and Architecture

The Ministry has been invited by the National Council for Architecture, Form and Design to partake in a Conference about two new national museums, in Stockholm 29 August. The conference shall analyse different needs around these projects, such as localisation, conditions, usage and needs from citizens and visitors.

Ministeriet har blivit inbjudet att delta i konferensen ”Arkitektur och nya museer” i Stockholm den 29 augusti. Rådet för arkitektur, form och design har bjudit in till en Startkonferens då två nya nationella museer ska etableras.

”Konferensen ska överväga vilket slags museer vårt samhälle behöver i framtiden, men också om att noggrant analysera förutsättningar, lokalisering, tillgänglighet och användning samt vilka krav medborgare och brukare ställer.”

Comments are closed.